Select your language

Sinetrol® oplossing voor vetverbranding

Van jaar tot jaar stijgt het aantal volwassenen dat momenteel overtollig lichaamsvet bevat naar schatting 1,9 miljard, waarvan 600 miljoen obese (WHO). Overtollige vetmassa is wereldwijd het meest voorkomende chronische gezondheidsprobleem en een van de grootste uitdagingen voor de volksgezondheid in de 21ste eeuw. De verspreiding van obesitas is al verantwoordelijk voor een substantieel deel van de zorgkosten in industrielanden. Naast het veroorzaken van verschillende fysieke beperkingen, verhogen overgewicht en obesitas drastisch het risico van een persoon om gezondheidsproblemen te ontwikkelen die de levensverwachting beïnvloeden. Niettemin zijn overgewicht en de gevolgen ervan te voorkomen.

Het mediterrane dieet, erkend als een cultureel erfgoed door de UNESCO, is een moderne voedingsstijl geïnspireerd op de traditionele voedingspatronen van Griekenland, Zuid-Frankrijk, Italië en Spanje. Hetzelfde dieet dient als basis voor de aanbeveling van de World Health Organization om dagelijks minimaal 400 g fruit en groenten te consumeren. Talrijke bekende bioactieve stoffen in dit dieet verbeteren de gezondheid en het gewichtsbeheer. Het paradigma van het wondermolecuul opgeven, een van de uitdagingen van innovatie binnen de voedingssupplementensector is nu om elke natuurlijke component te combineren en de positieve effecten van synergetische partners te optimaliseren.

De kwestie van gewichtstoename was het gevolg van het niet onder controle houden van 2 aanvullende parameters: overmatige calorie-inname en / of onvoldoende energieverbruik. Om dit probleem aan te pakken, heeft FYTEXIA® SINETROL® ontworpen als een uniek, mediterraan afslankingrediënt; de gepatenteerde formule biedt klinisch bewezen verbetering van de lipolyse, wat helpt bij het beheer van het lichaamsgewicht.

De resultaten van 3 eerder gepubliceerde klinische studies bij in totaal 115 volwassenen demonstreren de voordelen van SINETROL® voor het verbeteren van de vorm van het silhouet en het aanzienlijk verlagen van overtollig lichaamsvet. De resultaten versterken ook het bewijs voor de werkzaamheid van het product bij de preventie van metabole stoornissen geassocieerd met overgewicht en obesitas.

Deze whitepaper onthult de resultaten van een ex vivo onderzoek naar adipocyten(vetcellen) van mensen in tests die ontworpen zijn om een ​​aanvullend inzicht te verschaffen in de mechanistische werking van SINETROL®, gebaseerd op de selectie natuurlijke citrusvruchtenextracten van sinaasappel (Citrus sinensis L.) en grapefruit ( Citrus paradisi Macfad.), In combinatie met een uittreksel van guarana (Paullinia cupana Kunth). Deze unieke combinatie versterkt het effect van elk ingrediënt om de lipolytische activiteit en antioxidantbescherming te verbeteren. De aangetoonde synergie van deze polyfenolrijke ingrediënten biedt meer bewijs van hun potentieel in gewichtsbeheer.

Lees de volledige whitepaper hier

Deel dit artikel

Meer artikelen

Blijf op de hoogte..

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste artikelen? Vul je naam en emailadres in en ontvang de nieuwste posts direct in jouw mailbox!

Please copy the string H08j9b to the field below: