Select your language

Vitamine C presteert beter dan vaccins

Het idee van een 'zilveren kogel' die de mensheid kan genezen van een breed scala van ziekten die haar teisteren, van kanker tot mazelen tot griep, is al lang een droom van zowel patiënt als arts. Wat als die zilveren kogel niet zou komen in de vorm van de nieuwste risicovolle vaccinaties, maar in de vorm van een vitaminesupplement?

Dat is precies de conclusie die getrokken kan worden na een overzicht van de voordelen van vitamine C die gevonden zijn in het werk van Dr. Frederick Klenner.

Conventionele geneeskunde weigert een bewezen medische waarheid te herkennen

Dr. Klenner's bevindingen van vitamine C en zijn ongelooflijke vermogen om alles te genezen, van polio tot multiple sclerose tot reacties van giftige slangenbeten, zijn te vinden in de kranten en andere geschriften die hij in de afgelopen drie decennia heeft geschreven. Zijn gedocumenteerde succesverhalen komen voort uit de conventionele geneeskunde, die vraagt ​​om risicovolle (invasieve) medische behandelingen zoals het vaccin tegen mazelen, bof en rubella (MMR).

Gebaseerd op de jarenlange studie van Dr. Klenner, lijkt het dat vitamine C werkt als een middel tegen infecties en reductiemiddel, evenals een antistollingsmiddelen, een oxidatiemiddel en een antihistaminicum. Laten we eens kijken naar enkele voordelen van vitamine C in het medische onderzoek van Dr. Klenner.

Polio wordt genezen met vitamine C-therapie

Terwijl anderen vóór hem hadden getheoretiseerd dat vitamine C een rol zou kunnen spelen bij het verminderen van de effecten van polio, was het Dr. Klenner die polio patiënten dagelijks doses gaf die gelijk waren aan 10 duizenden milligram vitamine C.

Terwijl Dr. Klenner in 1949 op de jaarlijkse bijeenkomst van de American Medical Association een briefing van zijn bevindingen over vitamine C en polio had gepresenteerd, bleven baby's, kinderen en volwassenen kreupel of kwamen te overlijden door het virus, terwijl anderen op medisch gebied zijn bevindingen weinig opmerken.

Klenner raadde aan om de vitamine C-dosering intraveneus te geven, maar merkte op dat de intramusculaire route ook bevredigend zou kunnen zijn. Hij diende minstens 350 mg per kg lichaamsgewicht toe - een dosering die gelijk is aan 25.000 tot 30.000 mg voor een volwassene.

Volgens Dr. Klenner genas massale ascorbaatbehandeling elk geval van 60 poliopatiënten onder zijn hoede. Niemand had verlamming en alles was goed slechts drie dagen na de behandeling. Nogmaals, Dr. Klenner rapporteerde zijn bevindingen, deze keer in het tijdschrift Southern Medicine and Surgery. Nogmaals, weinigen in de medische gemeenschap hebben opgemerkt.

Vitamine C biedt geweldige resultaten voor gordelroos

Het succes van Dr. Klenner met het gebruik van vitamine C om een ​​aantal infecties en giftige indringers te bestrijden is verbazingwekkend, inclusief zijn gepubliceerde werk met acht patiënten met gordelroos. Elke persoon kreeg elke 12 uur 2000 tot 3000 mg vitamine C-injectie, naast 1.000 mg in vruchtensap die om de twee uur oraal werd toegediend.

Zeven van de acht patiënten rapporteerden volledige verlichting van pijn geassocieerd met gordelroos binnen twee uur na ontvangst van de eerste vitamine C-injectie. Over het algemeen ontvingen de patiënten vijf tot zeven injecties met vitamine C. Blaren geassocieerd met het virus begonnen snel te genezen en waren volledig verdwenen binnen de eerste 72 uur.

De observaties van Dr. Klenner worden ook ondersteund door bevindingen van andere onderzoekers, zowel voor als na het publiceren van zijn werk. Een eerdere studie meldde succes met 14 gordelroos patiënten die vitamine C-injecties kregen. In een rapport uit 1950, verdwenen gordelroos volledig in een verbazingwekkende 327 van de 327 patiënten - slechts 72 uur nadat ze vitamine C-injecties hadden ontvangen.

Kan vitamine C helpen met andere virussen?

Dr. Klenners werk stopte niet met gordelroos of polio. Een lange lijst van ziekten, waaronder longontsteking, hepatitis, mazelen, bof, difterie en de griep, onder vele anderen, werden genezen met het gebruik van vitamine C-therapie.

De sleutel tot de werkzaamheid van vitamine C is de praktijk om genoeg, voor een voldoende lange periode van tijd te geven. Hoewel sommige chronische virale aandoeningen mogelijk niet snel verdwijnen, moet het onderzoek nog een acute virale aandoening identificeren die vitamine C niet snel kan uitroeien, behalve bij patiënten met ernstige weefselbeschadiging en mensen in de buurt van de dood.

In patiënten met pneumonie, adviseerde Dr. Klenner bijvoorbeeld ten minste 1.000 mg. van vitamine C intraveneus om de 6 tot 12 uur voor milde gevallen, waarbij kinderen 500 mg krijgen. De meeste patiënten vertoonden na slechts drie tot zeven injecties een volledige klinische en röntgenopname van de ziekte.

De voordelen van vitamine C kunnen ook worden gezien bij patiënten met virale hepatitis. Patiënten waren in staat om normale activiteiten te hervatten in slechts twee tot vier dagen na het ontvangen van 500 tot 700 mg per kg lichaamsgewicht, oraal in te nemen. Die dosering komt overeen met ongeveer 30 gram - elke 24 uur - in sinaasappelsap.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele keren dat Dr. Klenner en andere onderzoekers vitamine C hebben gebruikt om patiënten te helpen virussen te verwijderen.

Hoe u uzelf tegen ziekten kunt beschermen door levenslange immuniteit te bouwen

Tijdens zijn leven sprak Dr. Klenner zijn aanbeveling uit dat een persoon, of hij nu een ziekte bestrijdt of niet, niet moet vertrouwen op de kleine aanbevolen dosering voor vitamine C. Dergelijke niveaus zijn alleen nuttig bij het afweren van acute scheurbuik; ze hebben geen betrekking op een chronische vitamine C-tekort verergerd door stress, milieuverontreiniging en infectieuze organismen.

Behalve het behandelen van ziekten, stond Dr. Klenner ook voor zijn aanbevolen dagelijkse preventieve doses van 10.000 tot 15.000 mg / dag. Voor ouders met kinderen, adviseerde hij doseringen van hun leeftijd in vitamine C gram, waarbij 1 jaar gelijk is aan 1.000 mg.

Dat betekent dat een vierjarig kind 4.000 mg / dag zou krijgen of dat een negenjarige 9.000 mg per dag zou krijgen, met een afvlakking van 10.000 mg per dag voor oudere kinderen. Zelfs deze aanbevelingen kunnen echter worden gewijzigd. Dr. Klenner wordt geciteerd als opdrachtgevende patiënten om voldoende vitamine C te nemen om symptoomvrij te blijven met de verwachting dat de hoeveelheid kan variëren.

Het is vermeldenswaard dat zelfs bij zeer hoge niveaus, geen negatieve bijwerkingen zijn gemeld met vitamine C-doseringen. Het omkeren van ziektesymptomen met vitamine C kan het menselijk lichaam helpen om "levenslange immuniteit" vast te stellen die vaccins (en vele andere toxische geneesmiddelen) niet kunnen volbrengen.

Bron

Deel dit artikel

Meer over dit onderwerp

Blijf op de hoogte..

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste artikelen? Vul je naam en emailadres in en ontvang de nieuwste posts direct in jouw mailbox!

Please copy the string cKg4oO to the field below: