Select your language

Wat is Powergrape®?

Powergrape® is een 100% natuurlijk plantenextract verkregen uit druiven geproduceerd in de wijngaarden in Bordeaux (Vitis vinifera L.). Met zijn speciale samenstelling is de Powergrape® geperfectioneerd om zo te profiteren van haar tonische en beschermende eigenschappen in verband met oxidatieve stress, wat wetenschappelijk is aangetoond.

Het proces voor het verkrijgen van Powergrape® is nauwkeurig bestudeerd om een extract te verkrijgen dat het volledige voordeel van de actieve bestanddelen van de druif die gebruikt wordt als grondstof, behoudt. Powergrape® bevat een constant en gegarandeerd flavanol- en flavanolmonomeergehalte, een familie en subfamilie van moleculen die zijn erkend voor hun gunstige effecten op de gezondheid. Bovendien zijn de voordelen voor onze gezondheid van de flavanolen en in het algemeen van de in de druiven aanwezige polyfenolen aangetoond in een groot aantal wetenschappelijke studies.

De verschillende eigenschappen van de Powergrape:
 

Effect op het energieniveau en de vitaliteit

Tonic activity

Uit onderzoek is gebleken dat de Powergrape® positieve invloed heeft op het herstel en de energie tijdens een wedstrijd. Deze eigenschappen van Powergrape zijn het gevolg van zijn beschermende werking tegen oxidatieve stress en spierbeschadiging. Ook heeft powergrape het vermogen om de zuurstofvoorziening in de cellen te verbeteren.

Bron

Betere zuurstofvoorziening

400 mg Powergrape per dag verhoogt de circulatie van hemoglobine, het eiwit dat zuurstof vervoert. Powergrape is dus in staat om de zuurstofvoorziening van de cellen in ons lichaam te verhogen, inclusief de spiercellen.

Bron

 

Zuurstof speelt een fundamentele rol in de productie van energie door de spiercellen. Dit verklaart de positieve resultaten op sportprestaties.

 

Antioxiderende werking

Powergrape heeft een uitstekende antioxiderende werking.

- Powergrape beschermt het organisme tegen oxidatieve stress door direct vrije radicalen te bestrijden.

- Voorkomt schade veroorzaakt door oxidatieve stress

Bron


Spierbescherming

Powergrape is in staat om de spieren te beschermen tegen het risico van scheuren en van kramp. Onderstaande resultaten zijn gemeten door de creatine-kinase (CK; vroeger creatine-fosfokinase (CPK)) te meten. Dit is een indicator voor spierbeschadiging en kramp.

 

Bron

 

Lees verder

Deel dit artikel

Meer artikelen

Blijf op de hoogte..

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste artikelen? Vul je naam en emailadres in en ontvang de nieuwste posts direct in jouw mailbox!

Please copy the string qzXlre to the field below: